Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Μηχάνημα Φωτοαποτρίχωσης- Παλμικού Φωτός Cyber Light 2- IPL μόνο στο Katerina Day Spa!

Τι παραπάνω έχει το CYBERLIGHT από τα υπόλοιπα μηχανήματα ΦΩΤΟΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ?
Κάποια από τα σημαντικότερα προτερήματα της θεραπείας με laser – I.P.L. έναντι άλλων μεθόδων είναι:
Το I.P.L είναι ακρώνυμο των αγγλικών λέξεων Intensive Pulse Light ( Έντονο Παλμικό Φως). Αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα της αποτρίχωσης και της ανάπλασης ( νεότερη και από τα περίφημα laser). Η ενέργεια του μήκους κύματος  του, έχει αποδεδειχθεί ότι έχει την μεγαλύτερη απορροφητικότητα από την μελανίνη την αιμοσφαιρίνη και το νερό του ανθρώπινου σώματος.  Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που το μηχάνημα είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση μια σειράς προβλημάτων όπως είναι η τριχοφυΐα, οι δυσχρωμίες, τα στίγματα, η ακμή, οι Ευριαγγείες, η γήρανση.                                           
Μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε σημείο υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.
Εφαρμόζεται σε γυναίκες και άνδρες ανεξαρτήτως ηλικίας.

Ιατρικά ασφαλής και ανώδυνη μέθοδος.
Είναι η πλέον ενδεδειγμένη θεραπεία σε περιπτώσεις όπου άλλες μέθοδοι αποτρίχωσης (χαλάουα , ξύρισμα) προκαλούν θυλακίτιδα ή μολύνσεις.

Ποιο είναι το ποσοστό επιτυχίας? Μείωση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας περίπου σε ποσοστό 80%-95% των τριχικών θυλάκων ανενεργοποιούνται και δεν παράγουν νέα τρίχα. Στο τέλος της ολοκληρωμένης θεραπείας (προτεινόμενη ελάχιστη συνεδρία 6 φορές, διότι ο κύκλος ζωής της τρίχας είναι έξι μήνες ). Από την πρώτη κιόλας συνεδρία έχετε ορατά κενά και ένα μεγάλο μέρος των τριχών δεν επανεκφύεται. Το αποτέλεσμα αυτό είναι σταθερό και μόνιμο.
Το μέγεθος του αποτελέσματος διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο μιας και παίζουν πάντα ρόλο το είδος των τριχών, του δέρματος, οι ορμόνες, ακόμα και η ψυχολογική κατάσταση.
Στην αισθητική τα πάντα είναι θέμα συστηματικής δουλειάς…

Πότε πρέπει να γίνεται επανάληψη της κάθε συνεδρίας? Μετά την πρώτη συνεδρία, η δεύτερη συνεδρία πραγματοποιείται έπειτα από περίπου 3 εβδομάδες ενώ ο νέος κύκλος τριχών θα ξεκινήσει μετά από 30-40 ημέρες. Οι αγωγές επαναλαμβάνονται κάθε  15-35 ημέρες,  ανάλογα με την περιοχή, το άτομο και την συνέδρια.
Η φωτοαποτρίχωση χρησιμοποιεί ένα ευρύ φάσμα φωτός που απορροφάται από την μελανίνη της τρίχας και το μετατρέπει σε θερμότητα. Η ανάπτυξη της θερμοκρασίας καταστρέφει τα κύτταρα stem τα οποία είναι υπεύθυνα για την παραγωγή της νέας τρίχας). Οι τρίχες θα πέσουν σταδιακά μετά από 10-27 ημέρες.
Το έντονο παλμικό φως πολλαπλού παλμού εγγυάται και δίνει αποτελεσματική αποτρίχωση όσο βαθειά και να βρίσκονται οι θύλακες, ακόμα και στο υπόδερμα, όπως συμβαίνει σε μασχάλες και μπικίνι.

Υπάρχουν κίνδυνοι κατά την εφαρμογή? Τα τελευταία χρόνια η αποτρίχωση με τη χρήση μηχανημάτων laser ή ενισχυμένου παλμικού φωτός (φωτόλυση),γίνεται όλο και πιο διαδεδομένη. Πρόκειται για μια απόλυτα ασφαλή, σίγουρη και ανώδυνη μέθοδο για σταδιακή μείωση της τριχοφυΐας.                                                                                                                                                Με το τριπλό σύστημα ψύξης που διαθέτει, που σε συνδυασμό με το ειδικό ζελέ που χρησιμοποιούν οι αισθητικοί προστατεύουν ολοκληρωτικά τον πελάτη από οποιασδήποτε μορφής έγκαυμα, και  προσφέρει μεγάλη άνεση κατά την διάρκεια της συνεδρίας. Η αγωγή αυτή δεν εμφανίζει κανένα κίνδυνο για το δέρμα γιατί τα φίλτρα του CYBERLIGHT2 επιτρέπουν μόνο ένα συγκεκριμένο φάσμα φωτός να φτάσει στο δέρμα.

Για ποιους τύπους δέρματος απευθύνεται το ipl? Είναι ιδανικό ακόμα και για σκούρους φωτότυπους, όπως και με την απαραίτητη προσοχή και τους καλοκαιρινούς μήνες. Προτιμούμε τη χρήση του laser σε δέρμα που δεν είναι πρόσφατα μαυρισμένο και αποφεύγουμε την έκθεση στον ήλιο για λίγες μέρες μετά.
Αφού η αισθητικός μπορεί να παραμετροποιήσει το μηχάνημα για το προσωπικό πρόγραμμα κάθε ατόμου.
Είναι κατάλληλο και για άτομα που έχουν ήδη κάνει κάποιες επισκέψεις φωτοαποτρίχωσης γιατί είναι το μοναδικό μηχάνημα που διαθέτει και πρόγραμμα για αραιή τριχοφυΐα..

Ποια τα αποτελέσματα με την μέθοδο της φωτοανάπλασης? H όψη, η υφή, η λάμψη και ο τόνος της επιδερμίδας ξαναβρίσκουν την αρχική τους ένταση στο πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια. Η φωτοανάπλαση με Laser διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου με αποτέλεσμα τη σύσφιγξη του δέρματος και τη σμίλευση του προφίλ του προσώπου. Το αποτέλεσμα είναι ένα πρόσωπο φωτεινό, σφριγηλό, λαμπερό.
Η διαφορά είναι εμφανή από την πρώτη θεραπεία, ενώ κατά μέσο όρο χρειάζονται 5 συνεδρίες. H τεχνολογία της φωτοανάπλασης μειώνει τα σημάδια της φωτογήρανσης, απομακρύνοντας σημάδια στο δέρμα που δημιουργούνται με το πέρασμα των ετών- συμπεριλαμβανομένων των φακίδων. Ακόμη εξαφανίζει πανάδες και δυσχρωμίες από σπασμένα αγγεία, και αναζωογονεί το δέρμα.   Το ερυθρό φάσμα του φωτός διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και την παραγωγή ινοβλαστών. Η ροη του λεμφικού συστήματος  γίνεται καλύτερη και το δέρμα απαλλάσσεται υποδόρια από συσσωρευμένα στοιχειά και τοξίνες που εμποδίζουν την θρέψη του. Δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας μετά τη θεραπεία μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στις συνήθεις δραστηριότητές σας.  Το δέρμα δεν ξεφλουδίζει,  δεν κοκκινίζει. Είναι εξαιρετικά ασφαλής θεραπεία, χωρίς παρενέργειες. Η θεραπεία είναι σύντομη και άριστα ανεκτή.  Δεν απαιτείται τοπική αναισθησία και η διάρκεια της δεν ξεπερνάει τα 20 – 40 λεπτά. Μπορεί να συνδυαστεί με ενέσιμα εμφυτεύματα για πιο ολοκληρωμένη ανανέωση του προσώπου.  Σε διάστημα 2 εβδομάδων η εμφάνιση του δέρματος βελτιώνεται σημαντικά. Επίσης να συνδυαστεί με την θεραπεία δερμοαπόξεσης (θεραπεία με μικροκρυστάλλους) προσώπου με το μηχάνημα skinpeeeler, όπως και με τον υπέρηχο.  Οι θεραπείες μπορούν να γίνονται εναλλάξ κάθε 15 ημέρες ιδίως σε δέρματα με αυξημένες απαιτήσεις (π.χ. με σημάδια από ακμή).
ΤΟ ΠΙΟ ΑΡΤΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗΣ ΤΡΙΧΟΦΥΪΑΣ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου